Акция март 2024

Акция март 2024


Встречайте весну вместе с нашим мартовским PROMOTION!

В этот период обновления и пробуждения мы предлагаем вам продукт, который поможет ощутить всю свежесть и энергию весны.

Только с 1 по 31 марта на каждые 69 VU единоразово получайте в подарок НА ВЫБОР:

соли Мертвого моря Роза, Жасмин, Пачули 

… ЛИБО

соли Мертвого моря Мирт, Лаванда, Розмарин

 

Соли Мёртвого моря усиливают естественные защитные силы организма, помогают эффективно противостоять простудным заболеваниям и вирусам

- масла жасмина, розы и пачули обладают неповторимым ароматом и уникальными свойствами, успокаивают и увлажняют кожу, стимулируют обновление клеток, помогают бороться с воспалениями

- масла мирта, лаванды и розмарина идеально подходят для отдыха после долгого дня, имеют антисептические свойства, помогают расслабиться, стимулируют кровообращение и обновление клеток

Не упустите эту замечательную возможность побаловать себя и поприветствовать март позитивом и заботой о себе вместе с Rena Rosh.

Переходите в магазин и оформляйте заказПродуктивного месяца и приятных покупок! 
 

Комментарии: 30

  1. Дуже потрібна акція! Солі - це швидка допомога в кожній родині! Будь то застуда, нервова напруга або хвороба суглобів!!! А ще і детоксикація організму!!! Вся моя родина полюбляє поніжитися в ванній, помріяти, розслабитися, зняти нервову напругу. А ще допомагає при першінні горла або нежиті. Вживаємо воду з сіллю, поповнюємо організм мінералами Мертвого моря. Дякую за такий подарунок, береш все, що потрібно, а в подарунок отримуєш солі Мертвого моря!!!!  

    Елена Кравец - 03 07, 2024
  2. Протягом багатьох років з великим задоволенням   користуюсь Солями Rena Rosh!  Цінний продукт! Кожного дня зранку обов'язково випиваю склянку води з Сілью. Для обличчя -- чудовий тонік. Капаю ніс, полощу горло. Ванна з Солями взагалі магічне дійство! Обожнюю  цей продукт! Вдячна Корпорації за корисний і вигідний промо!  

    Ирина Жирина Викторовна - 03 05, 2024
  3. З чого починається знайомство продукції Rena Rosh? Так ,дійсно це солі Мертвого моря. Гіпократ писав ,що солі лікують душу. Солі Мертвого моря лікують не тільки душу ,вони лікують весь наш організм. Це СПА на дому від народження . Імунітет дорослих і дітей, очищення лор.органів, захист від вірусів, збалансоване клітинне живлення, підвищується працездатність, омолоджується весь організм людини. До аптеки взагалі не ходжу. Дякую Корпорації RENA ROSH за чудові подарунки кожного місяця .Ви найкращі!!!

    Наталья Корогодина - 03 03, 2024
  4. Як гарно ,що я маю таку можливість користуватися продукцією Мертвого моря.Три роки назад я  познайомилася з цією прлдукцією і полюбила на все життя. Мені 65 років і в мене була купа хронічних захворювань, суглоби  грижі і багато чого іншого. Обожнюю солі Сольові ванни дуже знімають і лікують больові відчуття,знімають стрес,напругу,розслабляються м'язи,також очищається лімфа і плазма від токсинів. І взагалі мінерали Мертвого моря це основа лікування продукцією,вони входять до складу багатьох препаратів і дають колосальні результати для будь якого органа. Ці мінерали (а їх 26) закупляються на аукціоні,проходять ступені очистки наповнюються маслами і мають велику силу лікування на весь організм,і кожна людина яка спробує, скаже що це дійсно так. Не вагайтеся,перевірено,працює. Дякую керівництво за таку можливість отримати сіль у подарунок.  

    Ольга Шовкова - 03 02, 2024
  5. Перший день весни відзначився чудовим подарунком від керівників корпорації Rena Rosh. Купуешь продукцію на свій смак і одержуєш в подарунок неймовірні  солі з Мертвого моря. Це повний комплекс мінералов і мікро-  макроелементів необхідних нашому організму.  СПА процедури у себе вдома. Маючи солі вже можно відмінити похід до аптеки. І економія складає 23%., а це дуже суттєво. Обожнюю солі. Велика подяка керівництву RR  за підтримку в непрості часи.

    Ольга Козловская - 03 01, 2024
  6. Супер! Соль в подарок, да еще и бери, что желаешь! Благодарю!!! В моей семье каждое утро начинается со стакана воды + щепотка соли . А солевая ванна, это восстановление энергии !!!

    Татьяна Запасная - 03 01, 2024
  7. Обожнюю такі акції від щедрої Корпорації !!! Замовляєш те, що тобі край потрібно, та ще й в подарунок отримуєш Зіркові Солі з Мёртвого моря- моря Здоров'я! Це такий кайф - насолоджуватися у себе вдома  санаторно- курортним оздоровлення в повному обсязі!! Дякую ! Дякую! Дякую!

    Алла Переятенец - 03 01, 2024
  8. Дякую керівництву корпорації за безцінний подарунок - цілющі компоненти мертвого моря,які мають властивості :  оздоровлення,закалювання організму, підвищення імунітету, зцілення від різних хвороб.                         Особисто я  і всі мої рідні дуже полюбляємо не тільки полоскання горла і слизових носа, розсмоктування крупинок солі при перших симптомах хвороби і для лікування,а й натирання на вологу шкіру з подальшим прийняттям сольової ванни.  Після ванни почуваєшся  очищеним і бадьорим,наповненим енергією,якщо це сіль   з трояндою!  І  навпаки  розслабленою і  відпочившою після  лавандової !Маючи за життя травми хребта,також роблю водочний компрес з солями на  спину,дуже приємні відчуття,знімаються болі і спазми і наші клітини отримують всі  мінерали,що дає безболісно рухатись і жити в радість! А якщо  після цих  процедур намастити своє тіло любим кремом,чи Боді, чи Манго, чи Ши ефект підсилюється і ускорюється в рази! Рекомендую!  Плетінець Тетяна 

    Гость - 03 01, 2024
  9. Благодарю Корпорацию за шикарную Акцию Марта! Соли-звёздный продукт так как в своём составе содержат всё таблицу Менделеева. Употребляя соли вовнутрь, мы повышаем иммунитет, укрепляем суставы, позвоночник, зубы, ногти. Солевые кубики омолаживают кожу лица, солевые «носочки» даёт движение нашим ножкам. Полоскания горлышка и носа ведут к здоровью. Зубную боль можно унять, поместив солинку в зуб или около  десны. Какой необыкновенный аромат солей и он тоже работает с позитивным настроем! Вдыхая аромат соли, ощущаешь блаженство и умиротворение! Пользуйтесь и будьте здоровы!!!

    Татьяна Барушова - 03 01, 2024
  10. Дуже дякую за подарунки. Я завжди замовляють для себе і своєї сім'ї акції корпорації. Сьогодні БАДи та солі допомагають мені знаходитись у здоровому та гарному вигляді. Користуючись кремами РенаРош я захищаю себе від негативних факторів навколо. Моя сім'я під захистом.

    Елена Побейвовк - 03 01, 2024
  11. Уникальный промо на март месяц!!!! Основную часть солей Мёртвого моря составляют 26 жизненно важных минералов и микроэлементов. В соли Мёртвого моря содедержиться большое колличество  макро и микроэлементов, каждый из которых играет важную роль в поддержания здоровья кожи и организма в целом.  Я пью солевой раствор по 1 стакану в день натощак, для лечения гастродуоденита.  При малейшем насмороке  промываю нос солевым раствором и закапываю фрешем ополаскивателем для полости рта. Затем смазываю в носу бальзамом Платинум. И насморок проходит за одни сутки.  Принимаю ванну ежедневно,  снимает отёк и выводит жидкость Улучшает кровоток и лимфооток.  Полоскать прекрасно горло.  После мытья головы  шампунем  с красными водорослями , хорошо ополаскивать волосы солевым раствором. Укрепляет корни волос, помогает  бороться с перхотью и выпадением волос. Спасибо корпорации за промо. Все рекомендую приобрести!

    Валентина Гавриленко - 03 01, 2024
  12. Промо дійсно крутий, це можливість взяти на промо все що тобі потрібно в невеликій кількості і мати в подарунок дуже цінну сіль для свого здоровья. Дякую за чудовий промо.

    Инна Гавриленко - 03 01, 2024
  13. Продукція Рена Рош це допомога для всіх, догляд за своїм тілом, покращення здоров'я,   настрою, позитив на цілий день, та спокійний сон. Допомагає в період, пандемії, війни бути зосередженим та спокійним. Рена Рош це альтернатива  на сьогодні, та на майбутнє. Отримуйте курорт Мертвого моря в себе вдома в повсякденному житті з солями  Рена Рош.  В кого виникають запитання, звертайтесь .

    Алла Литвин - 03 01, 2024
  14. Благодарим Корпорацию за такой щедрый промоушен ! Соли Renarosh это Звёздный продукт! Обожаю Солевые ванны по методике Гешер: улучшает сон, восстанавливается нервная система, уходит беспокойство ...Через кожу уходят токсины и шлаки, особенно при высокой температуре ! Санаторий на дому! Рекомендую. Будете в восторге! А если вы после ванны на влажную кожу нанесёте Масло  Манго, Тело вам скажет Большое Спасибо !

    Наталья Моруга - 03 01, 2024
  15. Спасибо за супер акцию! Это бесценный подарок друзьям и знакомым - все знают о ценности это продукта. Люблю маски с солью на голову, ванна снимает усталость, компрессы на ножки и много разных процедур. Отправила соль маме в Баку,  ей очень помогает компрессы на колени. Спасибо корпорации за возможность отправки посылки во все страны мира!

    Наталья Королева - 03 01, 2024
  16. Дуже вдячна Корпорації за прекрасний промо!!! Наші солі Рена Рош - потужний, дієвий продукт, найулюбленіший, основний у нашій сім'ї! Всі процедури вранішні і впродовж дня- це солі. Навчила сім'ю і моїх клієнтів користуватись багато солями.П'ємо воду з сіллю, полоскання, обгортання, примочки, закапування, ванни- це надійний захист нашого здоров'я!!!!

    Майя Горбач - 03 01, 2024
  17. Какой чудесный промо! Мой день всегда начинается с солевой ванны и медитации! 2 столовых ложки микса солей (Соль Мирта и Соль Розы) на ванну воды 38-39*С , ложусь максимально распрямив спину, шею и в такт дыхания считаю от 100 до 1 , на выдохе расслабляя тело. Стараюсь полностью сконцентрироваться на счете. Досчитав до 1 начинаю благодарить Вселенную за всё, что у меня есть и за всё что я выбираю себе иметь! Читаю молитву благодарность! Что даёт солевая ванна: очистка лимфы и плазмы от токсинов и шлаков, восполнение водно-электролитного баланса, снимает стресс, расслабляет мышцы, снимает спазм сосудов, нормализует АД, снимает нагрузку с почек. Натираю тело Грязевым Гелем для душа, это просто блаженство, особенно массирую суставы. После принятия солевой ванны обливаюсь холодной водой на наношу на тело Масло Манго, или Масло Ши, или Боди крем. Когда ты любишь своё тело, оно обязательно скажет тебе спасибо в виде здоровья и удовольствия!!! Сделав заказ на Гель для душа+Масло (Ши или Манго)+Боди крем+ набор пробников масок= получаешь пакет Соли в подарок! Промо просто чудесный!

    Елена Рутковская Елена - 03 01, 2024
  18. Радує можливість придбати сіль просто в подарунок, наповнення організму мінералами та мікроелементами чудово впливає на здоров'я. В нашій сім'ї користуються сіллю Мертвого моря всі, онуків с першого дня життя купали в розчині саме солі Лаванди, тому що лаванда, - це релакс і спокій. Всі похилого віку люблять солі з маслом Рози, адже вона тонізує і додає енергії. Круто! Дякую!

    Светлана Молоткова - 03 01, 2024
  19. Дякую корпорації, знову крутий промо і такий щедрий подарунок! Люблю Солі, з ними почуваєш себе захищеною від вірусів, поганої енергетики, особливо подобаються ванни з солями, вони і заряджають,і розслабляють! Користуємося самі і і ще більше доносимо до людей цінність солей Рена Рош!

    Алена Пащенко - 03 01, 2024
  20. Дуже гарна акція! Солі це мій рятівник! Кожен день приймаю солеві ванни і вони допомагають мені зняти стрес та напругу після всіх емоційних перепадів! А мій чоловік військовий і коли він приїздить додому він може 2 години лежати в соленій ванні і це йому допомагає відновитись після всіх стресів! Після такої процедури він виходить з ванни спокійний і врівноважений! А завдяки солям, які є в нашому домі ми забули взагалі ,що таке вірусні інфекції і температури! Мій син 7 років також дуже любить купатись в них,тому це чудова акція ,яку нам дали саме в цей період весни!

    Гость - 03 01, 2024
  21. Благодарю Корпорацию за щедрый и мудрый промоушн! Соли Rena Rosh для моей семьи - это здоровье иммунитета и психоэмоционального состояния, что именно ранней весной очень актуально. Ванны, тоники, полоскания, компрессы, уход за домашними животными и даже цветами, всё круглый год с нашей волшебной жизнетворной солью! Но весна потребности в наших уникальных солях резко увеличивает, за промо спасибо!

    Елена Тихая - 03 01, 2024
  22. Дякуємо за такий чудовий промо! Купуємо собі все, що хочеться і отримуємо корисний та цінний подарунок для всієї сім"ї! Сіль корпорації Рена Рош дає можливість швидко відновлюватись, отримувати сили, енергію, добре себе почувати.. Я дуже люблю цей продукт!!! Постійно приймаю ванни і не відчуваю свого віку! Після ванни я ніби пушинка, відновилась і знову працюю! Вся моя сім"я полощить горло і це дуже зручно, бо ніхто не хворіє!! А ще в сольовій ванні добре мріяти і  тоді мрії стають особливими! Вони збуваються!!

    Лариса Курило Юрьевна - 03 01, 2024
  23. Сьогодні керівництво корпорації Rena Rosh знову нас радує чудовим промо! З 1 по 31 березня при покупці продукції на 69 балів ми отримуємо в подарунок сіль Мертвого моря в подарунок, яка коштує 1120 грн.! Дякую вам за щедрий подарунок! Вся моя сім'я користується цією сіллю декілька років. Це наша аптечка для вирішення любих проблем зі здоров'ям. Полощим горло, закапуєм ніс, приймаємо сольові ванни і т.д. У мене дома завжди є сіль Мертвого моря про запас, так як я її використовую кожен день. А коли є такий чудовий промо, то обов'язково ним скористуюся! І всім бажаю не втратити таку можливість

    Надежда Вотченикова - 03 01, 2024
  24. Доброго ранку!  Сьогодні так багато говоримо про наш стан, від нього залежить наше здоров’я та активність! Солі - це кращий психолог та провідник до гарного настрою та щасливіших нас …Дуже вчасно Дякую саме за такий подарунок.

    Людмила Мартыненко - 03 01, 2024
  25. Божественный промо! Шикарный подарок для всей семьи! Подружкам на 8е Марта , и всех друзей. Соль с минералами - основа всей жизни, всего организма! Купать малышей с рождения, укрепление здоровья на всю жизнь... Для взрослых принятие ванны, снять усталость, стресс, простуду , омоложение, питание  крови, клеток, очищение. Промывать нос, полоскать горло. Распрыскивать на волосы, тело. Сигнализировать воду, и пить с утра. Заряд бодрости, помощь организму,.... Все это делаем семьёй. Чувствуем себя замечательно! Очень редко болеем... Всем рекомендуем, иметь такое  богатство " в своей повседневной жизни, и обогащать ее! Благодарим Руководство Корпорации за такое открытие , и за подарок, всей семьёй!

    Наталья Хлопикова - 02 29, 2024
  26. Искренне благодарю за такой нужный продукт "Соли Мертвого моря"- это возможность принимать санаторно-оздоровительные ванны в домашних условиях и + много применений при различных ситуациях! Люблю этот продукт и есть много результатов, которыми можно делиться очень долго! 

    Татьяна Максименко - 02 29, 2024
  27. Дякую корпорації за таку щедрість і підтримку. Солі корпорації Rena Rosh - це захисник і надійний помічник моєї сім'ї. Особливо їх полюбляють мої онуки ..Ванни - це задоволення .. Весною цінність їх підвищується , тому що  є потреба  організму в мікроелементах , які  саме в цих солях знаходяться .. ​​

    Ирина Мартынова - 02 29, 2024
  28. Чудовий промо! Щиро дякую за щедрість ,адже солі -мій найбільш активний продукт,бо ванна сольова і ранкова вода з солями-це мій щоденний ритуал ! Тепер ще більше розкажу про корисність і багатофункціональність цього продукту своїм клієнтам і партнерам . А ще -планую,щоб у кожній родині моїх знайомих зʼявилися наші унікальні солі

    Инна Палиенко Николаевна - 02 29, 2024
  29. Круто,,,дякую керівництво корпорації за щирий подарунок... Солі дома це просто аптека на всі випадки життя..

    Анна Саржинська - 02 29, 2024

Оставить комментарий


Комментарий будет отображен после проверки модератором!